• Nov

Fini rezkalni stroj FF 500/BL-CNC

5.276,50 € z DDV 4.325,00 € brez DDV
Fini rezkalni stroj FF 500 / BL s CNC krmiljenjem! Natančnost z visoko ponovljivostjo. Izdelano v Nemčiji.


Količina
Na zalogi

Z brezkrtačnim neposrednim pogonom: Tiho in brez vibracij z visoko natančnostjo (natančnost 0,05 mm).
Vnaprejšnja izbira hitrosti za 200 - 4.000 vrt / min z digitalnim zaslonom.
Z dvojnimi valjčnimi ležaji, ki krožijo vretena na vseh treh oseh in s tremi močnimi koračnimi motorji za pogon križne mize in rezkalne glave.
Velika potovanja: os X: približno 290 mm, os Y: približno 100 mm, os Z: približno 200 mm.
Stabilen steber z vodilom za golobji rep Vključno z uporabnikom prijazno programsko opremo.
Deluje pod WINDOWS® (glejte opis spodaj).
CNC krmiljenje 3 osi orodja omogoča obdelavo jekla in neželeznih kovin v vseh dimenzijah. To velja tudi za večje obdelovance!

Mehanska struktura je v veliki meri enaka strukturi finega rezkalnega stroja FF 500 / BL: podstavek iz litega jekla za dušenje vibracij. Stabilen steber z vodilom za golobji rep Rezkalno glavo lahko vrtite za 90 ° v desno in levo. Dodatni podajalnik (30 mm) s pomočjo vrtalne ročice z obročem za merjenje (1 predel = 1 mm). Držalo za orodje z zatiči. V kompletu s krmilno enoto CNC, programsko programsko opremo CNC, vsemi povezovalnimi kabli, enim večdometnim zatičem vsakega tipa ER 20 6 - 8 - 10 in 12 mm ter podrobnimi navodili.

Opomba:
Ker je mehanska struktura FF 500 / BL-CNC skoraj enaka strukturi FF 500 / BL, je sistemski pribor, ki je na voljo za ta natančni rezkalni stroj, mogoče brez omejitev uporabiti tudi za FF 500 / BL-CNC. Poleg tega je seveda ločilna glava UT 400 / CNC za 4. os!

PROXXON CAD / CAM programska oprema za WINDOWS®

Na kratko o programski in strojni opremi:
Programska oprema je natančno prilagojena stroju za optimalne rezultate dela. Koračne motorje nadzoruje CNC krmilna enota, ki je na vaš računalnik povezana prek vmesnika RS 232 (po potrebi z adapterjem USB).
Zmogljivi mikroprocesorji in velikodušno dimenzionirane izhodne stopnje zagotavljajo, da lahko motorji delujejo močno in natančno v vsaki situaciji. Dva prosto nastavljiva releja v krmilni enoti omogočata nadzor dodatnih funkcij, npr. delovno luč lahko preklopite. Dostava v kompletu s priključnimi kabli z ustreznimi vtiči.

Preprosta izdelava geometrije obdelovanca
Ko se program zažene, se na zaslonu prikaže okno CAD. Obris obdelovanca je ustvarjen v znanem okolju WINDOWS®. Celovita orodja olajšajo delovanje programa, ki poleg uporabe miške podpira tudi vnos koordinat (absolutnih in relativnih). Tehnološke informacije so dodeljene vsakemu risarskemu elementu. Npr. različne hitrosti obdelave in ročna zamenjava orodja. Podprt je tudi uvoz datotek dxf.Samodejna generacija podatkov CAM Končana risba obdelovanca se s klikom miške pretvori v ukazni niz (DIN / ISO 66025) za stroj. Nato se lahko začne obdelava. Nabor ukazov lahko tudi urejate ali izvozite ročno. Nasprotno pa sistem omogoča tudi uvoz ali popolno samopisovanje naborov podatkov.


PRX-24360