• Nov

Kaminska peč na pelete 15 kW, rdeča

2.379,00 € z DDV 1.950,00 € brez DDV
Peč na pelete 15kW z daljinskim upravljalnikom

Peč na pelete širi prijetno in celo toplino, s katero lahko v celoti uživate v sproščujočih trenutkih. Tehnično srce peči izpolnjuje vse varnostne zahteve in zahvaljujoč prihranku energije hkrati ščiti vašo vrečko z gelom in okolje


Količina
Na zalogi

Peč je izredno bogato oblikovana in obdelana ter izdelana z veliko pozornostjo do detajlov. Močna barva v kombinaciji z visokim odsevom toplote podpira svetilnost ognja in daje sijaj.

Čistiti ga je treba veliko manj pogosto in lahko vas očara čudovita igra plamenov v miru. Daljinski upravljalnik, ki je vključen v obseg dobave, omogoča enostavno in enostavno upravljanje peči iz udobja vašega kavča. Zasnova peči ponuja različne modele za vsak okus, zahvaljujoč različnim različicam, zaradi brezčasnega videza pa ga je mogoče enostavno vključiti v obstoječo notranjost. Kotel na pelete je ekonomičen in enostaven za uporabo. Še posebej privlačna je, tako ekološko kot ekonomsko. Izjemno zanimiva je možnost priključitve na obstoječi sistem centralnega ogrevanja, pri čemer peč na pelete podpira tudi pripravo tople vode.

Sistem RELAX: obseg storitev vključuje daljinski upravljalnik, ki je opremljen z nekaj gumbi in številnimi prednastavljenimi programi.
S kavčem lahko udobno in enostavno upravljate svojo peč na pelete. Integriran sobni termostat izboljša natančen nadzor temperature v vaši prostori za namestitev - za vašo individualno klimo v skladu z vašimi željami. samodejno delovanje želene sobne temperature (lahko določite, kdaj se peč vklopi in izklopi), vključno z daljinskim upravljalnikom.


Električni vžig
Prikažejo se stanja delovanja in sporočila o napakah Vedno jasen pogled skozi prozorno, toplotno odporno keramično steklo. Odporen na visoke temperature in zelo prepustna za toplotno sevanje, zlasti na področju kratkovalnih infrardečih žarkov, ki nastanejo med zgorevanjem v peči in ki jih zaznavamo kot prijetno toploto.
A-NG-B15R