• Nov

Kurilna peč na olje 30-52 KW

2.257,00 € z DDV 1.850,00 € brez DDV

Kurilna peč, ki za delo uporablja različna olja: rastlinska, živalska in mineralna olja, npr. repično olje, sojino olje, motorno olje, odpadno olje in olje od cvrtja. Primerna je za ogrevanje garaž, delavnic, skladišč, proizvodnih hal itd.

Količina
Na zalogiGoriva: Univerzalni grelec za olje se lahko uporablja z večino odpadnih olj, npr. Obratujejo motorno olje, olje / pogonsko olje, hidravlično olje in vrste olj HBO I, II in III, ki ne presegajo viskoznosti SAE 80. Druga goriva so kurilno olje in rastlinsko olje.

Peč se lahko uporablja z večino odpadnih olj, npr. motorno olje, olje / pogonsko olje, hidravlično olje in vrste olj HBO I, II in III, ki ne presegajo viskoznosti SAE 80. Druga goriva so kurilno olje in rastlinsko olje.

Ekonomičnost:
Ker stroški za energijo nenehno naraščajo, je nakup univerzalne peči na olje zelo ekonomičen. S pomočjo peči se stroški goriva in ogrevanja tako zmanjšajo. Grelniki so opremljeni s skodelicami in posodo za olje. Namestitev je enostavna in tako je naprave hitro pripravljene za uporabo. Dodatno je priložen puhalec toplega zraka, ki omogoča tudi hitrejšo distribucijo toplega zraka. 

Kurilna peč na olje se lahko uporabljajo v prostorih, kot so garaže, delavnice, skladišča ali proizvodne hale. Univerzalna peč na odpadno olje se proizvaja v Evropi. Model, ki je prikazan, je mikroprocesorski, brezstopenjski.

Tehnični podatki:
Pretok toplega zraka m³ / h: 5500
Napetost: 230V
Poraba goriva l/h: 2,56 - 4,45
Rezervoar: 90l
Teža kg: 120
Dimenzije mm dxšxv: 600x1200x1300

RP-MM-MT-3052