• Nov

Kurilna peč na olje 17-33 KW

1.358,50 € z DDV 1.113,52 € brez DDV

Kurilna peč, ki za delo uporablja različna olja: rastlinska, živalska in mineralna olja, npr. repično olje, sojino olje, motorno olje, odpadno olje in olje od cvrtja. Primerna je za ogrevanje garaž, delavnic, skladišč, proizvodnih hal itd.

Količina
Na zalogi


Grivo:
Univerzalni grelec se lahko uporablja z večino odpadnih olj, npr. motorno olje, olje / pogonsko olje, hidravlično olje in vrste olj HBO I, II in III, ki ne presegajo viskoznosti SAE 80. Druga goriva so kurilno olje in rastlinsko olje.

Ekonomičnost:
Ker stroški za energijo nenehno naraščajo, je nakup univerzalne peči na olje zelo ekonomičen. S pomočjo peči se stroški goriva in ogrevanja tako zmanjšajo. Grelniki so opremljeni s skodelicami in posodo za olje. Namestitev je enostavna in tako je naprave hitro pripravljene za uporabo. Dodatno je priložen puhalec toplega zraka, ki omogoča tudi hitrejšo distribucijo toplega zraka. 

Kurilna peč na olje se lahko uporabljajo v prostorih, kot so garaže, delavnice, skladišča ali proizvodne hale. Univerzalna peč na odpadno olje se proizvaja v Evropi. Model, ki je prikazan, je mikroprocesorski, brezstopenjski.

Tehnični podatki:
Pretok toplega zraka m³ / h: 1000
Napetost: 230V
Poraba goriva l/h: 1,7 - 3,3
Rezervoar: 50l
Teža kg: 50
Dimenzije mm dxšxv: 580x900x1370

RP-MM-MT-1733