• Nov

Dvostebrno dvigalo 4T, 230V, 2.82 m

1.445,70 € z DDV 1.185,00 € brez DDV
Idealno dvostebrno dvigalo z nosilnostjo 4 ton za preprost začetek, saj nudi odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo.
Količina
Na zalogi

Elektrohidravlična zasnova z enostranskim odklepanjem varnostnih ključavnic zagotavlja varčno delovanje, nizko raven hrupa in ekonomično delovanje. Notranje vodeni, kvadratno varjeni dvižni drsniki z vzdržljivimi najlonskimi drsnimi vodilnimi čeljustmi se dvignejo s pomočjo hidravličnih valjev in krožnih verig. Dolg rok uporabnosti drsnih vodilnih čeljusti.

Najvišja standardna višina dviga 2050 mm, z višinsko nastavljivimi podpornimi ploščami in samodejnim zaklepanjem podporne roke. Velika širina prehoda, zato primerna tudi za majhna dostavna vozila. Ta prednost omogoča tudi brezhibno odpiranje vrat vozila.

Visoka stabilnost zahvaljujoč posebej zasnovanim dvižnim stebrom in osnovnim ploščam stebrov z majhnimi dimenzijami, le pet pritrdilnih mest na steber Hidravlični, zmogljiv dvižni sistem z dvema robustnima visokotlačnima jeklenkama, ki ju ni treba vzdrževati, z manj gibljivimi deli in bistveno manj vzdrževanja kot mehanski dvig vretena.

Tehnični podatki:
- moč motorja: 2.2/1.5 kW
- čas dviga: 55-65 s
- dvižni razpon: 1900 mm
- zunanja razdalja stebrov: 3420 mm
- čas spuščanja: 50 s
- podporne roke: simetrične in nesimetrične 
- teža: 600 kg
- skupna višina: 2826 mm 
RP-A-SH-B4000