• Nov

Dvigalka za menjalnik 890-1930 mm

767,90 € z DDV 629,43 € brez DDV
Količina
Na zalogi

Dvigalka RP TOOLS profesionalne kakovosti s popolnoma kromirano teleskopsko batnico za dodatno zaščito pred zunanjimi vplivi in ​​poškodbami rje.
Naprava vam pomaga odstraniti in namestiti težke strojne dele, kot so menjalniki, diferenciali, ... pa tudi podpreti podvozje, rezervoar, motor, izpuh ... itd.
Deluje kot tretja roka, preprosto namestite želeno del in ga vstavite Prinesite želeni položaj, zdaj lahko del pritrdite ali postavite brez večjih težav. Nosilno ploščo lahko enostavno nastavite po višini s pomočjo nastavitvenega vijaka s krogličnim ležajem. Poleg tega lahko nosilno ploščo vzdolžno nastavite z dodatnim nastavilnim vijakom. Za dvigovanje bremen ali namestitev delov stroja je vključenih veliko različnih pritrdilnih materialov: 2 x nastavljivi kotni likalniki 2 x nastavljiva klina 2 x varnostne verige 2 x napenjalni in pritrdilni vijaki Osnovno ploščo lahko uporabite tudi neposredno z gumijastim blokom za dviganje ali držanje brez montažne konstrukcije. Spuščanje je natančno in neprekinjeno nastavljivo s pomočjo ročnega nožnega pedala. Podvozje s štirimi jeklenimi vrtljivimi kolesi in velikim ročajem omogoča enostavno namestitev na primerno mesto. Idealno za profesionalne in majhne delavnice.

Nosilnost (t): 1
Širina stojala (mm) 1170
Višina vključno s krono maks. (Mm) 1930
Največja nakladalna višina (Mm) 1830
Nakladalna višina min. (Mm) 0890
RP-TI-GH1T