F-TOUCH brezžični samodejni diagnostični sistem BRAINBEE

2.989,90 € z DDV 2.450,74 € brez DDV
Brezžični sistem za samodejno diagnostiko F-TOUCH

Svet avtodiagnostike BrainBee naredi preskok v kakovosti in dobi novo dimenzijo. Nove dodatne funkcije, številne možnosti vmesnika in vprašanj, večja intuitivnost in izjemna hitrost so značilnosti, zaradi katerih je linee BrainBee Touch prvo orodje za skeniranje nove generacije.
Količina
Na zalogi

Priključki: Diagnostični konektor OBD-II, SAE, J1962, USB v2.0, Mini-b
Brezžična povezava: Bluetooth v2.0 z dosegom 100 m v prostem polju
Kapaciteta pomnilnika: 2 GB microSD
Multiplex line diagnostika: integrirana elektronska stikala s pretokovno zaščito
Napajanje preko akumulatorja vozila: 8-35 Vdc
delovna temperatura: 0 °C / + 45 °C
moč: 6 W
maksimalna moč: 150 x 25 x 48 mm (l x h x p)
posodobitev preko osebnega računalnika


Brezžični sistem za samodejno diagnostiko F-TOUCH
Svet avtodiagnostike BrainBee naredi preskok v kakovosti in dobi novo dimenzijo. Nove dodatne funkcije, številne možnosti vmesnika in vprašanj, večja intuitivnost in izjemna hitrost so značilnosti, zaradi katerih je linee BrainBee Touch prvo orodje za skeniranje nove generacije.

F-Touch Wireless Autodiagnostics deluje z vsakim prenosnikom z vgrajenim Bluetooth, po želji lahko svoj prenosnik razširite z našim adapterjem Bluetooth, če vaš prenosnik nima vgrajenega Bluetooth.


Preproste, zelo praktične, tehnične informacije
F-TOUCH je preprosta za uporabo, zelo praktična naprava z veliko količino tehničnih informacij in električnih shem. To vam omogoča enostavno iskanje napak v najrazličnejših sistemih ter njihovo ciljno usmerjeno in učinkovito popravljanje. F-Touch deluje v povezavi s katerim koli osebnim računalnikom. F-TOUCH je brezžičen. S tehnologijo Bluetooth® F-TOUCH prenaša podatke na centralno enoto in uporabnika popolnoma osvobodi navlake kablov, ki ovira delo v delavnici.

Takojšnja posodobitev podatkov
F-TOUCH izboljšuje in ponuja vse osnovne funkcije, ki označujejo celotno paleto diagnostike BrainBee Branje informacij iz krmilne enote Branje parametrov / stanj Branje / brisanje napak Nastavitve Aktivacije Kodiranja Lokalizacija s prikazom položaja diagnostičnih vtičev in identifikacijo kabla biti uporabljeno Elektronika F-TOUCH je že zasnovana tako, da deluje s tehnologijo prehoda in omogoča neposredno programiranje krmilne enote vozila z orodjem za pregledovanje z uporabo osebnega računalnika prek odobrene povezave proizvajalca modela. Zahvaljujoč sistemu UP&GO, ki ga lahko namestite na vaš osebni računalnik, se vse redne posodobitve samodejno najdejo po izdaji, prenesejo v samo štirih minutah (*) in so samodejno na voljo za posodobitev merilne naprave.

(*) Povprečni čas, potreben za prenos posodobitve s hitre linijske povezave

Nove funkcije V diagnostično ponudbo Quick so bile dodane nove, izjemno uporabne funkcije
Nova metoda iskanja znotraj funkcij, poleg običajnega drevesnega pregleda, ki omogoča bolj izkušenim strokovnjakom, da gredo neposredno v sistem ali na želeno funkcijo. Z vnosom ključnih besed ali komponent imena sistema ali funkcije vam omogoča hitrejše doseganje lastnega diagnostičnega cilja


Inteligenca - samodejna diagnoza funkcij
BrainBee je reorganiziral pregled diagnostične baze podatkov in ustvaril logična zaporedja korakov, potrebnih za pravilno prepoznavanje izvora težave, ki jo je treba rešiti. Razdeljeni v funkcionalne skupine so sistemi razporejeni v dobro premišljeno zaporedje in uporabniku omogočajo doseganje oprijemljivega okrevanja zmogljivosti in optimizacijo lastnega dela.

Dinamični testi
Omogočajo identifikacijo in reševanje problemov na vozilu z vrsto vodenih testov izjemno zanesljivo in z večjo natančnostjo kot običajna zasnova pri primerjavi parametrov, posebej so bili razviti zahvaljujoč sodelovanju z izkušenimi mehaniki, ki nenehno preverjajo učinkovitost rešitve.

Večjezična nastavitev od prve aktivacije
Standardni vnos številnih jezikov, ki se pogosto uporabljajo na avtomobilskem trgu, pomeni, da lahko tudi neizkušen uporabnik preprosto uporablja uporabo funkcij B-TOUCH.

B-TOUCH PEDIA - Interaktivna baza podatkov za tehnične nastavitve
Zahvaljujoč brezžičnemu dialogu med orodjem za skeniranje in osebnim računalnikom, na katerem je nameščena b-touch pedia (posebna dodatna oprema), lahko B-TOUCH samostojno pošilja povpraševanje na položaj osebnega računalnika in pridobi specifične informacije o vozilu v diagnostiki z jih prenese na orodje za skeniranje za celotno tekoče diagnostično obdobje brez uporabe pomnilnika merilne naprave.

Grafika za prikaz parametrov
Dinamično prikazujejo napredek diagnostičnega statusa oziroma aktivnost funkcij med izvajanjem.

Zamrzni okvir
Obnovitev parametrov in branje, ko je prišlo do napake.

V kompletu:
1 x EOBD kabel
1 x USB kabel
1 x TOUCH.NET
1 x začetna kartica TOUCH

RP-TM-F-TOUCH