Novosti

Obstaja 114 izdelkov.

Prikazuje 1-12 od 114 izdelkov

Kompresor SUPER TIH, 24L, 2...

Tih 1-valjni kompresor z visoko zmogljivim modulom iz kotlovskega jekla, odpornega proti lezenju. Če iščete korozijsko odporne, tihe ali vsestranske kompresorje in pričakujete tudi visoko zmogljivost, ste prišli na pravo mesto! HYUNDAI RP-VI-65700 je tako imenovani šepet kompresor, izdelan iz visokokakovostnega kotlovskega jekla. Z zmogljivostjo 24 litrov kompresor kljub sorazmerno majhni velikosti doseže do 180 l / min. Dela na prenovah ali v gradbeništvu, pa tudi na pohištvu ali vozilih, še nikoli niso bila tako sproščena. Dvo batna črpalka brez olja za manjše vzdrževanje doda le še piko na "i". 

Cena 259,90 €

Orodje za nastavitev...

Za pritrditev odmične gredi, ročične gredi in pritrditev objemke. Primerno za menjavo krmilnih verig in prilagajanje nadzora motorja.
Cena 51,90 €

Paletni viličar s tehtnico,...

Naši profesionalni ročni vozički za palete so preizkušeni s strani TÜV Austria in skoraj ne potrebujejo vzdrževanja. Zanje je enostavnost gibanja, dobra berljivost velikega, osvetljenega LCD zaslona in dobra cena.


Cena 852,90 €

Kompresor super tih 72L, 8...

Če iščete korozijsko odporne, tihe ali vsestranske kompresorje in pričakujete tudi visoko zmogljivost, ste prišli na pravo mesto! RP-TE-SS72L je tako imenovani šepet kompresor, izdelan iz visokokakovostnega kotlovskega jekla. Z zmogljivostjo 72 litrov kompresor doseže do 280 l / min (ustreza 0,24 m³ / min) pri 2 KM (ali 1,5 kW) kljub sorazmerno majhnosti. 
Cena 446,90 €

2k2

Kaj je lahko bolj zabavno kot nadgradnja videza vašega avtomobila in izboljšanje njegovega položaja na cesti v kombinaciji z najvišjim možnim udobjem?
In če je vaš avto tekmovalni avtomobil, kaj je boljšega kot, če ga opremite s amortizerji po meri za najboljše držanje ceste?

Z leti usmerjenega novega razvoja je INTRAX postal strokovnjak na tem področju. Številne stranke INTRAX smo že presenetili z možnostmi prilagojenih amortizerjev.
Cena 0,00 €