Oprema na zrak

Oprema na zrak

Obstaja 21 izdelkov.

Prikazuje 1-12 od 21 izdelkov

Aktivni filtri

Kompresor 100 L, 3 PS, 230 V

Kompakten in vodljiv, a hkrati zmogljiv in vzdržljiv, naš mobilni kompresor zanesljivo oskrbuje s stisnjenim zrakom, tudi za večje potrebe.

To kaže na našo usposobljenost kot dobavitelja kompresorjev. Naši kompresorji imajo prelivne cevi z odtočnim ventilom za zaščito pred korozijo. Vodo iz teh cevi je treba odvajati vsaj enkrat na teden. Kompresorji so izdelani po najnovejših proizvodnih metodah z visokokakovostnimi materiali. Dvostopenjski sistemi so sodobni, funkcionalni in ponujajo pravi stisnjen zrak za številne namene. Vsi sistemi so opremljeni s sistemi ventilatorjev, ki zagotavljajo optimalno hlajenje.
Cena 457,70 €

Kompresor super tih 72L, 8...

Če iščete korozijsko odporne, tihe ali vsestranske kompresorje in pričakujete tudi visoko zmogljivost, ste prišli na pravo mesto! RP-TE-SS72L je tako imenovani šepet kompresor, izdelan iz visokokakovostnega kotlovskega jekla. Z zmogljivostjo 72 litrov kompresor doseže do 280 l / min (ustreza 0,24 m³ / min) pri 2 KM (ali 1,5 kW) kljub sorazmerno majhnosti. 
Cena 469,25 €

Kompresor SUPER TIH, 24L, 2...

Tih 1-valjni kompresor z visoko zmogljivim modulom iz kotlovskega jekla, odpornega proti lezenju. Če iščete korozijsko odporne, tihe ali vsestranske kompresorje in pričakujete tudi visoko zmogljivost, ste prišli na pravo mesto! HYUNDAI RP-VI-65700 je tako imenovani šepet kompresor, izdelan iz visokokakovostnega kotlovskega jekla. Z zmogljivostjo 24 litrov kompresor kljub sorazmerno majhni velikosti doseže do 180 l / min. Dela na prenovah ali v gradbeništvu, pa tudi na pohištvu ali vozilih, še nikoli niso bila tako sproščena. Dvo batna črpalka brez olja za manjše vzdrževanje doda le še piko na "i". 

Cena 272,89 €