Seznam izdelkov po znamki Proxxon

Obstaja 175 izdelkov.

Prikazuje 1-12 od 175 izdelkov

2-stopenjska dekupirna žaga...

Trdna konstrukcija: Osnova za dušenje vibracij je izdelana iz strojnega ulivanja, čisto CNC obdelana in prašno lakirana. Za varno stojalo za delo brez vibracij. Izredno lahke krake žage iz magnezija zmanjšajo težo premične mase za približno 40% v primerjavi z litjem aluminija. Štrlina 460 mm!
Cena 445,50 €

2-stopenjska dekupirna žaga...

Pravo orodje za izdelavo kalupov, fino mehaniko, izdelavo modelov, izdelavo igrač (tudi puzzle), oblikovalce, arhitekte (modeli), tesarje (prenova starinskega pohištva). Idealno tudi za šole in delavnice. Za standardne žagine liste s prečnim zatičem. Toda običajna rezila brez sornika je mogoče tudi varno vpeti.
Cena 250,00 €

Akumulatorski ekscentrični...

Baterijski brusilnik z 11-milimetrskim ekscentričnim gibanjem polirnega kolesa, omogoča brez holograma poliranje pobarvanih in golih površin brez ustvarjanja toplote.
Cena 249,10 €

Brusilni in polirni stroj SP/E

Za 50 mm diske in ščetke. Z elektronsko nastavljivo hitrostjo brušenja 8 - 24 m / s. Tanko ohišje v območju stekla omogoča obdelavo površine tudi pri daljših obdelovanih delih.
Cena 100,00 €

Brusilnik in vrtalnik IBS/A

Brezžični, baterijski brusilnik in vrtalnik primeren za vrtanje, rezkanje, brušenje, poliranje, čiščenje, rezanje, graviranje, označevanje.
Cena 190,20 €

Brusilnik TSG 250/E

Brusilnik z nastavljivo hitrostjo brušenja 250 - 750 m / min. Izdelano v EU. 

Primeren za brušenje dolgih robov, sprednjih robov, ovinke, mitre in natančne ravne površine brušene pod pravim kotom.
Cena 272,50 €

Brusilnik WAS/A

Za popolno obdelavo površin. Za brušenje, ščetkanje, satensko obdelavo, pa tudi čiščenje jekla, neželeznih kovin in predvsem nerjavečega jekla.
Cena 232,90 €

Brusilnik WAS/E

Električni brusilnik za brušenje in čiščenje površin iz jekla, neželeznih kovin in nerjavečega jekla. 
Cena 141,50 €

Brusilnik z dolgim vratom...

Baterijski brusilnik z dolgim vratom je primeren za obdelavo jekla, neželeznih kovin, stekla, keramike, lesa in plastike. Za rezanje, grobo brušenje in fino brušenje.
Cena 201,30 €