Namizno orodje

Lahka namizna orodja Proxxoza izdelavo manjših in unikatnih izdelkov.

Namizno orodje

Oddelki

Obstaja 22 izdelkov.

Prikazuje 1-12 od 22 izdelkov

Aktivni filtri

Micro preša MP 120

Mikro preša za stiskanje in iz-stiskanje, kovičenje, vtiskovanje, obrobljanje, upogibanje žic in pločevine. Odnašanje in kroženje mehkih, trdoživih materialov. 
Cena 133,75 €

Namizna žaga - drobno...

Za fino mehaniko, izdelavo modelov, izdelavo kalupov, izdelavo igrač, arhitekte, tesarje in monterje modelov. Izdelavo igrač in dekoracij ter izdelavo nakita. 
Cena 430,14 €

Dekupirna žaga DS 230/E

Prava naprava za odlično delo. Primerna za izdelava modelov, izdelavo igrač in natančno mehanika. Z elektronskim nadzorom hitrosti gibanja.
Cena 169,06 €

2-stopenjska dekupirna žaga...

Pravo orodje za izdelavo kalupov, fino mehaniko, izdelavo modelov, izdelavo igrač (tudi puzzle), oblikovalce, arhitekte (modeli), tesarje (prenova starinskega pohištva). Idealno tudi za šole in delavnice. Za standardne žagine liste s prečnim zatičem. Toda običajna rezila brez sornika je mogoče tudi varno vpeti.
Cena 267,50 €

2-stopenjska dekupirna žaga...

Trdna konstrukcija: Osnova za dušenje vibracij je izdelana iz strojnega ulivanja, čisto CNC obdelana in prašno lakirana. Za varno stojalo za delo brez vibracij. Izredno lahke krake žage iz magnezija zmanjšajo težo premične mase za približno 40% v primerjavi z litjem aluminija. Štrlina 460 mm!
Cena 476,68 €

Micro tračna žaga MBS 240/E

Za popoln rez v jeklu, neželeznih kovinah, lesu in plastiki. S 3-smernim vodilom krogličnega traku. Trdno glavno ohišje iz rebrastega litega aluminija (brez cevaste jeklene ali pločevinaste konstrukcije).
Cena 358,45 €

Brusilni in polirni stroj SP/E

Za 50 mm diske in ščetke. Z elektronsko nastavljivo hitrostjo brušenja 8 - 24 m / s. Tanko ohišje v območju stekla omogoča obdelavo površine tudi pri daljših obdelovanih delih.
Cena 107,00 €