Karoserijsko / Obdelovalno orodje

Karoserijsko / Obdelovalno orodje

Obstaja 67 izdelkov.

Prikazuje 1-12 od 67 izdelkov

Aktivni filtri

Sušilec laka S1000ECO

Mobilni IR sušilnik za barve za uporabo na področju "spot / repair" v evropski industrijski kakovosti. Kratkovalovna energija prodre v barvno plast in se tudi izsuši od znotraj. To pomeni učinkovito izogibanje mehurčkom in velik prihranek časa pri optimalnem razmerju med ceno in zmogljivostjo.

Naši IR sušilniki za barve so bili posebej zasnovani za lakirnice in avtomobilske delavnice, ki želijo prihraniti čas in denar, tako da lahko obdelujejo več naročil s krajšimi časi sušenja.Nudimo sodobno kratkovalno tehnologijo v različnih izvedbenih razredih po posebnih cenah.
Cena 320,25 €

Varnilni aparat z...

Naprava za elektrodno varjenje je primerna za majhne in raznolike naloge, z odličnimi rezultati varjenja v postopkih obločnega varjenja. Narejen v EU. 

Prepričljivo razmerje med ceno in kvaliteto 
postavlja nova merila. Z varilno napravo lahko prevlečene elektrode varimo profesionalno in kakovostno. Zaradi kompaktne zasnove je pripravljen za mobilno uporabo pri stranki ali na vašem vrtu. 
Cena 938,17 €

Inverter WIG 100 GC

DC varilni generator z visoko zmogljivostjo, nizko porabo energije in majhno težo zahvaljujoč najnovejši pretvorniški tehnologiji. Za elektrode in TIG varjenje (TIG gorilnik je na voljo po izbiri).
Cena 333,06 €

Varnilni aparat 25-160 A...

Naprava za elektrodno varjenje je primerna za majhne in raznolike aplikacije, z odličnimi rezultati varjenja v postopkih obločnega varjenja. Narejen v EU. 

Z varilno napravo lahko prevlečene elektrode varimo profesionalno in kakovostno. 
Cena 422,73 €