Seznam izdelkov po znamki RP TOOLS

Obstaja 300 izdelkov.

Prikazuje 1-12 od 300 izdelkov

Angleško kolo

Stroj za raztezanje valjev iz RP-TOOLS je kovinsko obdelovalni stroj za uporabo pri izdelavi oblog vrat, streh, rezervoarjev za gorivo, glajenju zvarnih šivov in avtomobilov, pa tudi pri predelavi tovornjakov, restavracijah itd. Idealno za majhne in hobi delavnice.

Ta obdelovalni stroj je dobavljen s 6 valji nižje oblike in enim valjem za dodelavo pločevine. Zaradi majhne širine oblikovalnih valjev je mogoče obdelati tudi manjše dele, na primer dele motocikla.
Cena 755,79 €

Avtomatska polnilna postaja...

Samodejni, digitalni napihovalnik pnevmatik.

Stacionarno, samodejno, elektronsko napihovanje pnevmatik, popolnoma avtomatsko napihovanje ali praznjenje pnevmatike do vnesenega tlaka v kratkih intervalih.
Cena 557,24 €

Avtomatska rola zračne cevi...

Praktični kolut za cev je primeren za uporabo orodij na zrak v vaši delavnici ali garaži.

Kolut za cev je izdelan iz visokokakovostnih materialov. Vključuje 20 m visokotrdne cevi PU (15 x 10 mm) z 12 barov v plastičnem ohišju, odpornem na udarce in pribl. 2,0 m priključna cev. Cev se samodejno enakomerno zvije. Poleg tega je kolut cevi opremljen z ustavljalno zavoro (sistem zaklepanja). To ima to prednost, da izvlečete le toliko cevi, kolikor je resnično potrebno za delo.
Cena 146,90 €

Avtomatska servisna enota...

Različica CLIMA5000, vrhunski model naših klimatskih servisnih naprav, je opremljena z dvema rezervoarjema za hladilno sredstvo in dvojnimi krogi za sesanje, polnjenje in recikliranje, kljub skoraj enakim dimenzijam kot druge diagnostične in klimatske servisne naprave, tako da lahko deluje z dva hladilna sredstva R134a in R1234yf.
Cena 4.247,78 €